Házirend

Apartmanunk Győr sétálóutcájában található, ezért autóval tilos behajtani.

Mivel apartmanunk Győr belvárosának közepén található, ezért az esetlegesen fellépő zajterhelés nem relamációs ok. ( a belvárosban számos rendezvény zajlik, és számos szórakozóhely található, amik főleg hétvégén némi zajterheléssel járhatnak)

A Soda Apartman Ház és apartmanjai nem dohányzók, így kérjük vendégeinket, hogy csak a kijelölt helyen, a bejáratnál az utcán dohányozzanak.

Vendégeink az apartmant 14:00 órától foglalhatják el.

Az apartmanok teljesen felszereltek, ezért kérjük vendégeinket, hogy az apartman átvételekor a szobaleltár teljességét aláírással igazolják.

Amennyiben valamely tartozék tönkrement, eltörött, azt kérjük jelezze a recepción, hogy az Ön után érkező vendégek se szenvedjenek hiányt.

A kivett apartmanokat a szerződő felek kötelesek az elutazás napján lehetőség szerint 08:00 – 11:00 óra között szabaddá tenni, de legkésőbb 11:00-ig.

11:00 óra után történő kiköltözés esetén a Ház jogosult egy félnapot terhelni a Vendég számlájára.

18 óra utáni történőkiköltözés esetén plusz éjszakát számlázunk.

Kérjük, hogy apartmanja végleges elhagyását 30 perccel megelőzően jelezzen a recepción a szobaleltár ellenőrzése végett.

Amennyiben a leltár ellenőrzése során eltérést vagy kárt észlelünk, a hiányzó vagy sérült eszközök értékét számlájára terheljük

Amennyiben elhagyja apartmanját, kérjük, hogy minden esetben zárja be az ajtót és az ablakokat, valamint elektromos berendezéseit, légkondícionálót ne hagyja bekapcsolt állapotban.

Az apartmanokban és a hozzájuk tartozó közösségi és közös használatra szolgáló helyiségben és területen napszaktól függetlenül kérjük, tartózkodjon minden, mások nyugalmát zavaró magatartástól és tevékenységtől.

Állatokat csak a Ház előzetes beleegyezése után és adott esetben külön díj ellenében szabad behozni csak a 4. apartmanban. Háziállat a vendéggel történt külön egyeztetés után hozható, melynek napi díja: 5000Ft / éj. Minden esetben kérjük az állatgazdáját, hogy az állatot igazoló dokumentumokat, orvosi könyvet és az állat/vendég biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszerelést hozzon magával!

Apartmanjában saját felelősségére tartózkodhat

Az Apartmanházat vendégnél lévő vagy apartmanjában tárolt értékpapír,
készpénz vagy egyéb értéktárgy tekintetében felelősség nem terheli a Ptk.
6:369. § (2) bekezdése alapján.

Egyéb rendelkezések az Általános Szerződési feltételekben, amely megtalálható a recepción

Szobafoglalás
Érkezés: 8 órától 20 óráig
Távozás:10 óráig

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

A vendégeink látogatót nem fogadhatnak.

Az apartmanban csak kizárólag a vendégkönyvben rögzített vendégek tartózkodhatnak, amit a tulajdonos bármikor ellenőrizhet. Ettől eltérő magatartás esetén, a szállásadó azonnali kilakoltathatást eszközölhet.
Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Az apartmanban bulik, leány és legénybúcsúk nem rendezhetők.

Amennyiben Rendőrségi kivonulás történik a vendég magatartása miatt, annak költségeit, illetve az Önkormányzat által kiszabott bírságot a vendég köteles megfizetni.

Az apartman/szobát a vendégeknek tisztán adjuk át, ottlétük alatt takarítás nem végzünk.

Nekünk fontos a környezetvédelem, ezért kérjük kedves vendégeinket, hogy a szemetet szelektíven gyűjtsék, az erre rendszeresített kukákba.

Csere szemetes zsákot biztosítunk!

Az egység egész területén Wi-Fi kapcsolat van, melynek jelszava minden apartmanban megtalálható

Háziállat a vendéggel történt külön egyeztetés után hozható, melynek napi díja: 5000Ft / éj. Minden esetben kérjük az állatgazdáját, hogy az állatot igazoló dokumentumokat, orvosi könyvet és az állat/vendég biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszerelést hozzon magával!

A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget!

Az apartmanok kódos zárral vannak felszerelve, hogy az esetlegesen késői érkezést görgülékenyebbé tegyük. Minden apartmanhoz külön kód tartozik, amit időnként cserélünk. A vendégek ugyanazzal a kóddal tudnak a főbejáraton is bemenni, mint a saját apartmanjukba. Foglaláskor a pontos instruciókat e-mailben elküldjük. Minden Apartmanoz tartozik egy távirányító, amivel kód nélkül tud bejutni az apartmanba, iletve egy Proxi távirányító, amivel a főbejáraton tud bejutni. Ezek elvesztése esetén 15000 HUF díjat számítunk fel.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!